OSIS Dust It



Nu har jag inhandlat Osis Dust It och var naturligtvis tvungen att prova direkt.

Riktigt bra resultat är svårt att få när man har hårförlängning, men jag kan ändå ge en rätt okej bild av produkten.

Jag har naturligt väldigt tunnt och fint hår. Egentligen är det mycket volym i det, men det syns inte så bra. Sen är jag en sån där person som vill ha ruffs på knoppen, inga fina klämmor.

Jag upplevde att man var tvungen att använda rätt mycket av det dyrbara pudret innan man fick ett riktigt ordentligt resultat. Det kan förståss vara inbillning förorsakad av snåltarmen... Sedan blev det pudrade håret hårt och stelt, ingenting man drar fingrarna igenom.
Men volym blev det!

Skitnöjd med resultatet, och dessutom sitter det kvar även på mitt hår! Jag som normalt måste använda en flaska hårspray för att det ska hålla fram till lunch i alla fall. Visst måste man hjälpa till ibland och puffa upp det, men i regel sitter det rätt bra.

Kräver lite slit för att tvätta ur, och jag som avskyr att tvätta håret blev ju inte lyrisk över den upptäckten direkt. En sådan detalj kan faktiskt vara avgörande i mitt fall hurvida jag tycker att produkten är värd att användas eller ej.

Osis Dust It får 4 fluff av 5

Trots att det är dyr och lite jobbig så vägen ändå resultatet upp mycket. Hade den varit lite billigare eller lite lättare att tvätta ur så hade den fått full pott, men jag är lite för snål för att ge den en hel femma som det är nu.

RSS 2.0